Hundgodis: Vad du ska köpa och när du ska ge dem

Skriven av
minuters läsning
Dog imageDog image

Din hund ger dig glädje varje dag - vare sig den hoppar till dörren för att träffa dig eller stolt travar runt med sin senaste gnisselleksak - dessa enkla handlingar är ren lycka. Naturligtvis vill du ge din hund den glädjen tillbaka.

Att behandla din hund är ett bra sätt att knyta band till den och visa hur mycket du bryr dig om och älskar den. Hundgodis kan användas som belöning för gott beteende och som en del av träningen.

Vi erbjuder det perfekta godiset för din perfekta hund och vi går längre än bara vanliga, torra hundkex! Och du kan känna dig nöjd när du skämmer bort honom med ett av Hill's® hälsosamma, högkvalitativa snacks för hundar. Bläddra bland våra många olika smaker för att få en fantastisk smak och bra näring i perfekt harmoni.

 
Science Diet® hundgodis
Prescription Diet® hundgodis
 • Tillverkad i USA
 • Garanterad god smak, eller pengarna tillbaka
 • Naturliga ingredienser
 • Ingen majs
 • Inga konstgjorda färger, aromer eller konserveringsmedel
 • Mycket god smak med 100 % garanti
 • Utformad för att komplettera den näring som finns i Hill's® Prescription Diet® hundfoder
Tandkött med riktiga grönsaker

Visa alla Science Diet® hundgodis
Hypo-Treats
Metabolic Advanced Weight Solution behandlar

Visa alla Prescription Diet® hundgodis,


Det är viktigt att endast ge hundgodis som mellanmål - det bör inte utgöra mer än 10 % av hundens dagliga näring - och att göra det till en del av en hälsosam rutin.

Om du föredrar att göra godis till din hund kan du prova det här receptet på hemlagat hundgodis.

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundfoder med Kyckling

  Hill’s™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Large Breed with Lamb and Rice är sammansatt för optimalt bevarande av leder och muskelmassa, för stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter, glukosamin och kondroitin från naturliga källor.
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Vuxen Light Mini med Kyckling

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> CANINE ADULT LIGHT MINI with CHICKEN är ett komplett fullfoder för småraser som har lätt för att gå upp i vikt. Med ingredienser av hög kvalité och vår unika Vikt Management sammansättning hjälper vi dig att hålla din lilla hund sund och frisk.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hundfoder med Kyckling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature är framtagen för att främja munhälsa, hälsosam hud och hälsosam matsmältning hos hundar av små raser. Med höga nivåer kliniskt bevisade antioxidanter och naturliga ingredienser, med tillsatta vitaminer och mineraler. <br></p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpfoder med Kyckling

  Hill’s&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken är sammansatt för en hälsosam tillväxt av skelettet hos valpar av stora hundraser. Med kliniskt bevisade antioxidanter och optimala mineralnivåer.