Hill's Pet Nutrition

STEGET FÖRE
MED DERAS BÄSTA I FOKUS

Vår strategiVårt hund- och kattfoder

hjälte panelen horisont
Hill's Pet Nutrition

STEGET FÖRE
MED DERAS BÄSTA I FOKUS

Vår strategiVårt hund- och kattfoder

hjälte panelen horisont

EN FÖRUTSEENDE STRATEGI FÖR NUTRITION TILL
HUNDAR OCH KATTER

På Hill's tänker vi alltid på vad som kommer härnäst för din hund eller katt, så att ni kan njuta av nuet. Från att hjälpa din hund nå en hälsosam vikt, till mer strålande ögon hos äldre hundar och katter, vårt hund- och kattfoder hjälper till med att skapa skillnader du kan se, känna och lita på.

BIOLOGIBASERAD NUTRITION
BIOLOGIBASERAD NUTRITION

Vi har din hund och katts unika näringsbehov i åtanke. Alla Hill's hund- och kattfoder är utvecklade av ett engagerat team av veterinärer, näringsfysiologer och forskare inom foder, så att du kan känna dig trygg i vilken mat du ger din hund eller katt.

Om våra foder

GODKÄNNANDE FRÅN VÅRA HUND- OCH KATTKOLLEGOR
GODKÄNNANDE FRÅN VÅRA HUND- OCH KATTKOLLEGOR

Från ingrediensanalys till kvalitetskontroll och smak, över 900 hundar och katter i vårt globala Pet Nutrition Center (PNC) hjälper oss att utveckla foder som är steget före för din hund eller katts bästa liv.

Om PNC

GER HOPP ÅT DJUR PÅ DJURHEM
GER HOPP ÅT DJUR PÅ DJURHEM

Gladare och friskare katter och hundar är mer attraktiva för adoption. Därför tillhandhåller vårt Food, Shelter & Love-program djurhem med den livsförändrande nutrition de behöver för att hjälpa hemlösa katter och hundar hitta deras hem för resten av livet.

Om stöd till djurhem

NUTRITION FÖR ALLA ÅLDRAR, STORLEKAR OCH BEHOV

Alla hundar och katter har sin egen resa, och vi är hängivna att stötta dem längs vägen. Oavsett om du fodrar för vardagshälsa eller specifika näringsbehov så kan det rätta fodret locka fram det bästa ur din bästa vän.

Prescription Diet Logotyp
Terapeutisk nutrition för att hjälpa veterinärer förändra livet för din hund eller katt.

Ibland kan en enda diagnos förändra allt. När din veterinär identifierar speciella näringsbehov hjälper Hill's Precription Diet-foder dig att ta hand om din älskade hund eller katt.

Science Plan Logotyp
Biologibaserad näring för att hjälpa din bästa vän leva sitt bästa liv

Alla hundar och katter förtjänar ett foder som håller takten med deras skiftande behov. Från att stödja rörligheten hos hundar till att hjälpa katter som är benägna att utveckla hårbollar, Hill's Science Plan-foder är tillverkade för varje steg i en frisk hund eller katts liv.

OAVSETT VAD SOM KOMMER
SÅ ÄR VI HÄR FÖR DIG
REGISTRERA DIG FÖR TIPS OM HUNDAR OCH KATTER, ERBJUDANDEN OCH MER

Kom igång