Berätta för oss vad du tycker

Vår mission är att förbättra och förlänga bandet mellan dig och din hund eller katt. För att se till att vi gör det, behöver vi höra från dig. Kanske är det en historia, en produktrecension eller bara något du har märkt på sistone, men berätta för oss: hur har Hill's förändrat din hund eller katts liv?

Lämna din berättelse

 

Vad andra säger

Ända sedan Ophelia var 1 år gammal har hon ätit Science Plan vuxenfoder, med lite Prescription Diet t/d i för att hålla tänderna bra. Ophelia har alltid fungerat väldigt bra på vuxenfoder, men hon borde ju bytt till seniorfoder för några år sedan. Därför tog vi oss samman och bytte till Science Plan Youthful Vitality - och det har vi inte ångrat! Ophelia älskar sin nya mat, hennes päls har blivit mjukare och hon har blivit mer lekfull. På kvällen, när alla uppgifter är klara, ligger hon vanligtvis och slappnar av till nattmatningen av hästarna. Men nu kommer hon med bollen och vill leka!

- Iben

Då sommaren närmade sig skulle såklart småttingarna in i den sedvanliga bikiniformen ;) De var en aning skeptiska i början, men både katterna och jag är nu helt frälsta, för de ÄLSKAR Hill’s Prescription Diet Metabolic Weight Management.

- Karina

Luna är familjens hund fast hon är en katt, en Ragdoll. Hon följer oss som en hund vad vi än gör. Hon är också väldigt tålmodig, att vänta på att lunchen ska serveras är inga problem, eller? Luna gillar att vara med & utforska & upptäcka sin omgivning. Både inne & ute, okej åka bil & bada är ju sådär....

Så precis som för oss människor är rätt kost en viktig komponent för att orka & må bra i livet här nu. Men vi vill ju också skapa förutsättningar för Luna att leva ett långt & hälsosamt liv. Baserat på dessa kriterier har vi såklart valt Hill's till vår familjemedlem. Då Hill's erbjuder ett brett sortiment med anpassade foder beroende på ålder, livssituation & hälsotillstånd.

Det finns verkligen ett foder för varje tillfälle & behov i livet tänker vi! <3

Berätta för oss om din hund eller katt Lämna din berättelse