Berätta för oss vad du tycker

Vår mission är att förbättra och förlänga bandet mellan dig och din hund eller katt. För att se till att vi gör det, behöver vi höra från dig. Kanske är det en historia, en produktrecension eller bara något du har märkt på sistone, men berätta för oss: hur har Hill's förändrat din hund eller katts liv?

Lämna din berättelse

 

Vad andra säger

Chuff är 19 år gammal och får Hill’s kattmat för äldre katter 7+. Varje morgon så håller hon igång och leker som en kattunge och låter som en elefant. Hennes päls har fin lyster och hennes ögon är ljusa. Hon skulle kunna tas för en medelålders katt. Hon låter oss högljutt veta om hennes Hill’s skål är tom och när den är nästan tom sitter hon och stirrar på mig.

- Anna McKnight med katten Chuff

Hill’s Prescription Diet c/d Urinary Stress kattmat. Varit på detta foder i nästan 5 år eftersom han var överviktig och hade en infektion i urinvägarna. Fodret blev rekommenderat av veterinären. Han accepterade maten direkt, men det var begränsat till 50 gram per dag som vi fördelade på tre serveringstillfällen per dag. Efter 12 månader hade hans vikt gått från 8 kg till hans normalvikt på 5 kg. Veterinären var väldigt nöjd. Malibu, vi kallar honom för Mali, är min dotters katt. Hon var cirka 6 år.

- Becca Molineux

Berätta för oss om din hund eller katt Lämna din berättelse